Productdemostratie

Wilt u liever een product demostratie bij u op locatie van onze producten?
Dat kan, wij zijn altijd bereid onze producten bij u op locatie te demostreren en werkend te laten zien. U kunt dan de producten bewonderen terwijl zij hun werk doen.

Het maakt de keuze in onze software altijd een stuk makkelijker wanneer u onze software heeft kunnen zien voor u deze aanschaft.
Een product demostratie duurt ongeveer tussen de 2/3 uur. Dat ligt eraan hoeveel producten u wilt zien en of er veel vragen zijn omtrent onze software.

Alles word een stuk duidelijker
Soms kan het zijn dat u twijfelt wanneer u nieuwe software heel graag wilt aanschaffen maar u niet precies weet of de software naar behoren zal gaan werken en of de software werkt naar uw wensen. In dat geval kan het heel verstandig zijn een productdemostratie aan te vragen u kunt dan tijdens deze demostratie al uw vragen stellen en laten beantwoorden.

Wij laten u op een leuke en positieve manier laten wij u zien wat onze software kan en de mogelijkheden die onze software bied. Natuurlijk is er altijd genoeg ruimte om vragen te stellen. U kunt ons ook vragen een product demostratie te geven om alleen uw vragen te beantwoorden aarzel niet en neem gerust contact met ons op.