ICT Keurmerk

Internetonveiligheid neemt toe. Internetcriminelen worden steeds inventiever. U, als bezitter van diverse ICT-apparaten, zult u hiertegen moeten weren, anders gaat er vroeg of laat iets mis. Dan bent u de dupe van bijvoorbeeld identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren.
Het ICTKeurmerk is er voor de technische beveiliging van al uw ICT-apparatuur zoals

De computer, uw smartphone en tablet. Het is een veiligheidskeuring die de 8 belangrijkste punten op het gebied van beveiliging en controle checkt en waar nodig updatet. Net als bij de APK van uw auto. Banken keren schade van fraude bij internetbankieren niet meer uit, indien u niet alles heeft gedaan aan de technische beveiliging van uw apparatuur. Het ICTKeurmerk biedt u de zekerheid van goede beveiliging.


Veiligheidskeuring

Net als bij de APK van uw auto, controleert een Keurmeester aan de hand van een aantal punten de beveiliging van uw ICT-apparatuur. Hierbij beperkt hij zich niet tot alleen uw computer, maar ook uw router, internetverbinding, smartphone en/of tablet worden gecontroleerd. Daarbij komen de volgende 8 checkpunten aan bod:


Voor prijzen omtrent deze dienst verwijzen wij u graag door naar onze Prijslijst

Voor extra informatie en achtergronden m.b.t. dit keurmerk kijk op www.ictkeurmerk.nl