Onze Producten

Wanneer u kiest voor sibra-soft software kiest u voor innovatieve softwareoplossingen. Wij leveren programma's die altijd doen wat ze moeten doen en die volledig customizable zijn, alle programma's kunnen naar uw wens worden aangepast als u dat wilt. Onze software is gemaakt om te werken en werk uit handen te nemen.

Alle producten weergeven Componenten

Updates & Vooruitgang

De werking van onze software staat bij ons hoog in het vaandel, daarom brengen wij regelmatig updates uit voor onze software. Voor sommige programma's worden zelfs bijna elke week nieuwe updates uitgebracht op die manier zorgen wij ervoor dat de software altijd blijft werken en u zich geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit van onze software.

FonVex

FonVex is de radio totaal oplossing van Sibra-Soft. Het programma verzorgt 24/7 non-stop muziek voor uw radio station. U hoeft nooit meer bang te zijn dat uw radio zender stilt valt. Er is ook een standaard oplossing in gebouwd voor het verzorgen van nieuws en jingels. Het programma kan worden beveiligd met een wachtwoord.

Meer informatie →

Sam Sync

Sam Sync is een programma voor het synchroniseren van uw Sam broadcaster playlist. Het programma kan een mappen structuur overnemen en deze importeren en of toevoegen aan uw sam broadcaster omgeving. U hoeft niet meer zelf de categorieën aan te maken, dat doet het programma voor u geheel automatisch.

Meer informatie →

Broadcasting Client Solution

De broadcasting client solution software geeft u de mogelijkheid uw radio op afstand of vanaf elke computer te beheren. Het programma werkt i.c.m. Sam Broadcaster en onze eigen non-stop radio software FonVex het programma maakt doormiddel van een database connectie verbinding met uw radio automatisering omgeving.

Meer informatie →

LPCD (CD Registratie Software)

Een kast vol platen en cd's maar u weet nooit welke plaat leuk is en welke plaat niet. Met onze LPCD registratie software registreerd u elke plaat in een database. Het programma bied talloze functies om het voor u makkelijker en overzichtelijker te maken. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar platen of artiesten, u kunt opmerkingen toevoegen, u kunt toevoegen wat de snelheid van de plaat is, en ga zo maar door.

Meer informatie →

Jingle SinX

Jingle SinX is een jingle paneel. U kunt met jingle sinx elke Windows computer om toveren tot Jingle paneel, het programma ondersteund ook touchscreen computers. Het programma word gelverd met twee applicaties het eerste programma is het jingle paneel zelf, en het tweede programma is de Jingle SinX manager waarmee u binnen notime een jingle panel kunt samenstellen.

Meer informatie →

Sam Broadcaster Login

Sam Login geeft u de mogelijkheid meer gebruikers te laten werken met een Sam Broadcaster versie. Het programma zorgt ervoor dat gebruikers kunnen inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord en dat elke gebruiker zijn eigen Sam Broadcaster omgeving krijgt met zijn categorieën en eigen tracks.

Meer informatie →

Playlist Creator

Met de playlist creator kunt u heel gemakkelijk playlits laten maken die u kunt gebruiken in Sam Broadcaster, FonVex, etc. Het programma kan playlists maken voor elke gelegenheid het enige wat u hoeft te doen is muziek toe te voegen aan de database en het programma doet de rest.

Meer informatie →